ProjeQtOr free project management software - Bug in the indicators configuration - ProjeQtOr
 

Bug in the indicators configuration

More
29 Nov 2019 15:53 #1 by fmartin
Hello,

I'm setting an indicator to raise warning and alert when the consumption of an activity has reached 80%.

I'm in the section "Indicator" (not "Indicator per project"):
I set up an alert with:
Element = activity
Type = empty
Project = empty
Indicator = "real work compared to validated work"
Reminder = 80%
Alert = 90%

Recording the indicator works fine.

However, I can not retrieve it and modify it. (It does not show in the list of indicator)

Please Connexion or Create an account to join the conversation.

More
02 Déc 2019 10:36 #2 by alainforma
Hello,

Does the list is fully empty ?
Have you tried with another indicator ? This one is it shown on the list ?
Please, reset the display of the columns organization, (see below)

Regards.
Attachments:

Please Connexion or Create an account to join the conversation.

More
04 Déc 2019 11:47 #3 by fmartin
Dear Alain,

I created an other indicator with same configuration, saving is successfull, but I still cannot see it in the list of indicators.

I reset the columns (which I didn't edit), but same result. the indicator created doesn't appear in the list.

Please Connexion or Create an account to join the conversation.

More
04 Déc 2019 11:54 #4 by fmartin
The problem is when there is no project selected, it does not display.

I should be able to see it even when no project is selected. Especially as I'm in the section "Indicator" and not "Indicator per project"

Please Connexion or Create an account to join the conversation.

More
04 Déc 2019 14:25 #5 by Damian.sd
Hello Martin,

we cannot reproduce your issue, because we need more information about this issue.
send screenshot of indicator definition,
check your log file and console log,
check if you dont have filter actived on indicator and if your indicator is not closed.
what is your Projeqtor version ?

Please Connexion or Create an account to join the conversation.

More
04 Déc 2019 14:43 #6 by babynus
This issue may happen if you deleted the allocation to the project of a resource assigned to an activity of the project with a "recurrent" planning mode.
Quick workaround is to re-create the allocation.

Issue recorded as Ticket #4348.

Fix is to replace line 1040 in model/plannedWork.php from
$rateProj=Resource::findAffectationRate($ress[$projectKey]['rate'],$currentDate) / 100;
to
$rateProj=(isset($ress[$projectKey]))?Resource::findAffectationRate($ress[$projectKey]['rate'],$currentDate) / 100:0;
Fix will be incuded in V8.3.0

Babynus
Administrator of ProjeQtOr web site
The following user(s) said Thank You: fmartin

Please Connexion or Create an account to join the conversation.

Moderators: babynusprotion
Time to create page: 0.032 seconds