ProjeQtOr free project management software - Attachment section does not appear after upload - ProjeQtOr
 

Attachment section does not appear after upload

More
16 Nov 2015 17:34 - 09 Déc 2015 21:34 #1 by mendo15
After uploading an attachment, the entire attachment section will disappear from a project.

Please advise.

Thank you.
Last edit: 09 Déc 2015 21:34 by mendo15.

Please Connexion or Create an account to join the conversation.

More
16 Nov 2015 17:40 #2 by mendo15
Successor elements, Notes, Predecessor element, linked elements also do not load

Please Connexion or Create an account to join the conversation.

More
16 Nov 2015 18:36 #3 by babynus
What kind of attachement is it ?
Image ?
If it is image, V5.1.3 can fix it.

Otherwise, give more hints : kind of attachement, size, extension of file, ....
Also try and reproduce on demo.

Thanks.

Babynus
Administrator of ProjeQtOr web site

Please Connexion or Create an account to join the conversation.

More
17 Nov 2015 19:22 - 09 Déc 2015 21:34 #4 by mendo15
It is indeed an image file (.jpg). However I have tested with several other kinds of files (.pdf, .txt, .zip) and the same issue is occurring.

For example: in a project I have 6 attachments. I add another attachment, and the entire section will disappear.

If I refresh the page and go back to the project, I will only see the last attachment uploaded.

I clear the cache, same issue. Is there some kind of limit to how many attachments can be viewed on the page?

I am on v5.1.3
Last edit: 09 Déc 2015 21:34 by mendo15.

Please Connexion or Create an account to join the conversation.

More
17 Nov 2015 19:47 #5 by babynus
Please post here errors you'll find in the log file.
Thanks.

Babynus
Administrator of ProjeQtOr web site

Please Connexion or Create an account to join the conversation.

More
17 Nov 2015 20:35 - 17 Nov 2015 20:38 #6 by mendo15
Log file on the server or in the Console?

There was no information in the server log file so here is the console info:

When deleting the one attachment from the picture in the previous post.

Synchronous XMLHttpRequest on the main thread is deprecated because of its detrimental effects to the end user's experience. For more help xhr.spec.whatwg.org/ dojo.js:15:0
Use of getAttributeNode() is deprecated. Use getAttribute() instead. dojo.js:15:0
=> 638ms | page='today.php' | destination='centerDiv' (server:552ms, client:86ms) projeqtor.js:77:3
=> 693ms | page='objectMain.php' | destination='centerDiv' (server:232ms, client:461ms) projeqtor.js:77:3
=> 768ms | page='objectDetail.php' | destination='detailDiv' | formName=listForm' (server:363ms, client:405ms) projeqtor.js:77:3
=> 90ms | page='../tool/removeAttachment.php' | destination='resultDiv' | formName=attachmentForm' | isResultMessage='true' | validationType='attachment' (server:87ms, client:3ms) projeqtor.js:77:3
Error on xhrPost return for loadContent('objectDetail.php?refreshAttachments=true&destinationWidth=693&destinationHeight=74.05'&#44; 'Project_Attachment'&#44; 'listForm'&#44; 'undefined') : <br/> RequestError: Unable to load objectDetail.php?refreshAttachments=true&destinationWidth=693&destinationHeight=74.05 status: 500 projeqtor.js:694:1
Object { message: "Unable to load objectDetail.php?ref…", stack: ".cache["dojo/errors/create"]/</</_4…", response: Object, status: 500, responseText: "<input type="hidden" id="attachment…", xhr: XMLHttpRequest } dojo.js:15:102025
Last edit: 17 Nov 2015 20:38 by mendo15.

Please Connexion or Create an account to join the conversation.

Moderators: babynusprotion
Time to create page: 0.041 seconds