ProjeQtOr free project management software - [SOLVED] Users unable to login after upgrading to most current release - Page 3 - ProjeQtOr
 

[SOLVED] Users unable to login after upgrading to most current release

More
08 Feb 2016 12:22 #13 by iconic
None of the users get an error message on screen. The program just shows the splash screen and the spinning circle saying "Loading ..."

We have tried it on IE11, Edge, Google Chrome and Firefox. We get the same issue for each one.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Feb 2016 12:27 #14 by babynus
Can you please open the browser console (F12, and select "Console" tab, works on mst browser).
Then check for any issue.

If no issue, go to "network" tab (still in dev tools), replay connection, look for last request send and post here response for this request.
Thanks.

Babynus
Administrator of ProjeQtOr web site

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Feb 2016 12:34 #15 by iconic
In Console tab the following information is displayed

dojo.js:15 Synchronous XMLHttpRequest on the main thread is deprecated because of its detrimental effects to the end user's experience. For more help, check xhr.spec.whatwg.org/ .
dojo.js:15 exception in animation handler for: beforeBeginlang.extend._fire @ dojo.js:15
dojo.js:15 TypeError: Cannot read property 'offsetHeight' of null(…)lang.extend._fire @ dojo.js:15
dojo.js:15 TypeError: Cannot read property 'getValue' of undefined(…)(anonymous function) @ dojo.js:15
dojo.js:15 The XMLHttpRequest progress event property 'position' is deprecated. Please use 'loaded' instead.


In network tab

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Feb 2016 12:41 #16 by babynus
Very weird.
There is an issue, but it seems to be internal dojo, linked to lanuage use.
What language is configured for the users ?
What is the local of the browsers ?

Babynus
Administrator of ProjeQtOr web site

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Feb 2016 12:45 #17 by iconic

What language is configured for the users ?

All English from what I understand. Everything was working perfect without any issue until the upgrade.

What is the local of the browsers ?

Not sure what you mean here, but if you are asking the location of my users, all in Australia.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Feb 2016 12:26 #18 by iconic
Hi there,
Just wondering if there are any updates or any further questions you may have or a possible solution to this problem.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: babynusprotion
Time to create page: 0.043 seconds